“Livet er for kort til dårlig vin, så derfor bør du være en del af et unikt og enkelt vinkoncept”

LUXWINE

Luxwine blev stiftet af Torben Maj i 2016. Efterfølgende er Claus Blok og Peder Kammer Jensen også trådt ind i ejerkredsen. Med udgangspunkt i vores opfattelse af vin, det faktum at vi elsker vin, vurderede vi at der var plads til yderligere en “spiller” på markedet, som har ét hovedformål. Nemlig at levere kvalitet og specielle produkter, næsten til engrospriser · ja, det stemmer!

Vi har allerede oplevet stor efterspørgsel og det glæder vores hjerter og bekræfter os I, at vi har fat i noget som tiltaler jer alle.

Luxwine giver dig mulighed for at deltage i spændende og utraditionelle vinsmagninger i løbet af året – se under “Nyheder“.

Hold jer venligst opdateret via vores Facebook side “Luxwine” og naturligvis her på vores website: www.luxwine.eu.

Luxwine er en del af BIPN s.a. brand, Luxembourg.

Sådan fungerer Luxwine

Konceptet hos Luxwine går i alt sin enkelthed ud på at du får mulighed for at købe kvalitetsvine, næsten til engrospriser. Vi tør godt stå på mål for, at det er til stærkt reducerede priser.

Hos Luxwine, kan du i realiteten købe et ubegrænset antal vine. Der er nogle vine hvor der er begrænset køb, som følge af begrænset udbud (se nedenfor).

Vin i Luxembourg skal afhentes på Luxwine’ adresse – kontakt os for at aftale nærmere. Ved levering i Danmark afsendes vinen med fragtfirma, eller kan efter nærmere aftale afhentes på vores transitlager i Aarhus.

Skal du bruge din bestilling om 1-3 dage, så se under top-menuen “Shop nu”.
Vi har også vine vi tager hjem på bestilling. Her kigger du under top-menuen “Bestillingsvine”. Du bliver på ingen måder skuffet over at vente 2-4 uger!

LUXWINE SORTIMENT

Hos Luxwine er vores sortiment nøje udvalgt.

Vi arbejder med seks kategorier, som alle fremgår af dette website. Rødvin, hvidvin, rosévin, cremant, champagne samt nogle specialiteter. Vi arbejder i flere lande, dog mest i Luxembourg, Spanien og Italien. Vores sortiment er varieret og spændende.

Vi sætter en ære i, selv at rejse rundt og besøge de enkelte vin- og champagne slotte. Få noget baggrundsviden, smage på de mange lækre produkter og nøje udvælge det som vi vil tilbyde jer. Det er en spændende proces og gør det til en oplevelse at kunne præsentere produkterne for jer bagefter.

Det er vores hensigt at der løbende bliver “fyldt lidt op” med nye og spændende produkter – så hold nøje øje med Luxwine!

Hop ombord hos Luxwine. Så bliver du og dine omgivelser forkælet med kvalitet!